Graph O

Growth Marketing

Med en datadriven process och ett stort intresse för kundresan använder vi en resultatoriented process med fokus på förändring för att skapa digital tillväxt.

Kontakta oss

Analysera, föreslå, prioritera, förändra – upprepa!

Den digitala marknaden rör sig snabbt och konkurrensen om uppmärksamheten från kunderna är hård. För att skapa resultat måste man vara metodisk, prioritera rätt, systematiskt testa och se till att hela tiden öka kunskapen om sina kunder och sin marknad. Detta hjälper vi er med!

Vi sätter upp mätning baserat på era KPIer för att vi ska veta vilken effekt våra förändringar har. Med en bra mätning och analys kan vi marknadsföra era tjänster eller produkter i rätt kanaler, till rätt målgrupp och bygga en kunskap kring just er affär inom er marknad.

Vad vi hjälper er med

Growth Marketing handlar inte nödvändigtvis vad man gör utan snarare hur man gör det. En del av processen är så klart att utföra åtgärder, men processen tillåter oss att med hjälp av data påvisa vad som har störst potential att ha en positivt effekt på er viktigaste KPI:er. Det kan innebära allt ifrån optimering av en landningssida till ett nyhetsbrevsutskick. Här nedan har vi sammanfattat några av de olika komponenterna som utgör Growth Marketing och som vi gärna hjälper er med.

 • Annonsering

  Baserat på ert behov hjälper vi er med er digitala marknadsföring. Vi hjälper er att hitta vilken eller vilka kanaler som passar er verksamhet bäst, följer upp resultaten och optimerar marknadsföringen utifrån analysen. Målet är att hitta vad som funkar bäst för er affär och sen fortsätta optimera den därefter.

 • Sökmotoroptimering

  Vill ni synas högre upp på Google när potentiella kunder söker efter era tjänster eller produkter? Genom sökmotoroptimering (SEO) används olika metoder för att få en webbsida att ranka högre i sökmotorerna. SEO är ett långsiktigt och kostnadseffektivt arbete där vi optimerar sidan för att den ska indexeras på bästa sätt.

 • Analys

  Analys av data är A och O inom Growth Marketing. Vi analyserar datan vi samlar in, testar, anpassar och planerar för framtida åtgärder. Det är analysen som ligger till grund för alla optimeringsbeslut vare sig det gäller att ändra innehåll på en viktig landningssida till att skapa en Facebook-kampanj.

 • Konverteringsoptimering

  Vi arbetar metodiskt och löpande för att optimera era kundresor för att öka konvertering av besökare till kunder. Vi ser till att ändringar som görs är baserade på mätningar kopplade till era KPIer. Resulterar det inte i vad vi vill tar vi lärdom av det och lägger krutet på andra delar som är mer lönsamma.

 • Sociala medier

  Vi hjälper er att bygga ert varumärke genom era sociala medier. Vi kan hjälpa er med er strategi, planering och tonalitet för era aktiviteter. Tillsammans sätter vi upp ett schema för era inlägg, när de ska publiceras och i vilka kanaler. Vi analyserar löpande resultatet och applicerar lärdomarna på kommande inlägg.

 • Innehåll

  Att skapa innehåll som har ett värde för era kunder är ett effektivt sätt att locka till sig potensiella kunder och har en positivt effekt på er SEO. Vi hjälper er producera innehåll av hög kvalitet anpassat för den som läser och optimerat för sök motorerna för att öka er organiska trafik.

 • Rapportering

  För att kunna ta bra beslut och underlätta analysen tar vi fram anpassad rapporter av era KPI:er och mätvärden. Detta gör datan tillgänglig och lätt att agera på vilket är en förutsättning för ett effektivt arbete som grundar sig i data och analys.

Trine Thorsen, Growth Lead

Trine hjälper våra kunder att förbättra sina KPIer. Trine är utbildad webbanalytiker, certifierad av Google inom Ads och Analytics samt HubSpot. Trine hjälper våra kunder under hela resans gång och ser till att vi prioriterar rätt förändringar för bäst resultat.

O

Varför välja OAWA som er digitala byrå?

För att skapa resultat i digtala kanaler idag krävs en återkommande process där test och analys är centrala viktiga delar. Bara genom en arbetsprocess där man hela tiden bygger på kunskapen om sin affär och marknad kan man konkurera i det långa loppet, detta hjälper OAWA er med.

Läs mer om oss
O

Sagt om oss

 • “OAWA är en fantastisk partner med sitt otroliga driv och engagemang. Förutom att det är inspirerande att jobba med dem så blir jag alltid imponerad av deras kompetens.”

  Walter Fischer, Gutfeeling Labs

 • “OAWA är prestigelösa, har bred kunskap och en tydlig arbetsprocess vilket jag verkligen uppskattar. De sätter alltid kunden i fokus och rekommenderar enbart åtgärder som de verkligen tror på och skapar värde. Kan varmt rekommendera!”

  Isabella Kron, E-commerce Manager, Bluegaz

Vi hjälper er att skapa tillväxt

Vill ni utveckla er digitala affär, få hjälp med att prioritera rätt och skapa förändring? Kontakta oss!

Vi tar din personliga integritet på stort allvar, läs vår integritetspolicy.