Graph O

Digitala applikationer

Vi skapar skräddarsydda applikationer för att skapa värde åt era kunder och er organisation.

Kontakta oss

Fokus på att skapa värde

Vi har lång erfarenhet av att utveckla digitala applikationer som till exempel webbsidor, SaaS-lösningar och andra typer av webbaserade plattformar. Den gemensamma faktorn i alla våra projekt är att vi alltid lägger stort fokus på affären bakom och hur den används för att skapa tillväxt.

Vad vi hjälper er med

Digitala applikationer är ett brett område. Vi tror inte på att en teknologi är bättre än en annan. Det handlar om att hitta rätt verktyg för rätt uppgift. En av de viktigaste aspekterna för en plattform är att den ska ge oss möjligheter att på ett enkelt och effektivt sätt kunna förändra. En plattform skapar inte tillväxt. Förändring skapar tillväxt, därför är det viktigt med en plattform som är lätt att förändra.

  • Utveckling

    Vi föredrar att jobba med Open Source-baserade lösning. Detta eftersom de ofta är kostnadseffektiva och enkla att förändra.

  • UI/UX

    Förut kallades det design, idag kallas det UI och UX. Är där någon skillnad? Ja och nej. Det handlar fortfarande om att saker o ting ska se bra ut, men på senare år att fokuset skiftat till att design tydligare ska stötta affären och jobba tillsammans med övriga processer för att förbättra kundupplevelsen och de KPIer som är viktiga för affären.

Ramverk och plattformar

Dagens tekniska landskap är minst sagt diversifierat och komplext, det poppar upp nya språk, ramverk och tekniker till höger och vänster. Linjer korsas, saker bryts ner i mindre beståndsdelar och paketeras på andra sätt. Allt sker dessutom i ett rasande tempo. Vi använder oss av en mängd olika tekniker och plattformar, men vi har ett par favoriter som förekommer ofta som får en liten längre presentation nedan. Men har du inte specifika önskemål behöver du inte vara orolig, vi hjälper er att välja rätt plattform eller ramverk för era specifika behov.

  • Wordpress

    Wordpress är världens populäraste CMS. Sin framgång har det fått mycket tack vare sitt enkla administrations gränssnitt och möjligheter att skapa en webbsida utan några kunskaper om utveckling. men det finns många fällor att gå i när man bygger en webbsida i Wordpress, vi bygger er sida från grunden som ger er en plattform som är enkel att administrara och enkel att växa i.

  • Laravel

    Om det krävs en väldigt anpassad lösning använder vi Laravel som är ett ramverk för att bygga unika applikationer helt anpassade efter era behov. Laravel är världens populäraste ramverk och har fått sin populäritet för att det är snabbt att utveckla i och har en struktur som går att bygga väldigt avancerade lösningar i.

Magnus Jönsson, Affärsutvecklare

Magnus har en lång erfarenhet av utveckling, design, marknadsföring och affärsutveckling. Han hjälper er hitta strategi och plattform för era digitala projekt.

O

Varför välja OAWA som er digitala byrå?

För att skapa resultat i digtala kanaler idag krävs en återkommande process där test och analys är centrala viktiga delar. Bara genom en arbetsprocess där man hela tiden bygger på kunskapen om sin affär och marknad kan man konkurrera i det långa loppet, detta hjälper OAWA er med.

Läs mer om oss
O

Sagt om oss

  • “OAWA är en fantastisk partner med sitt otroliga driv och engagemang. Förutom att det är inspirerande att jobba med dem så blir jag alltid imponerad av deras kompetens.”

    Walter Fischer, Gutfeeling Labs

  • “OAWA är prestigelösa, har bred kunskap och en tydlig arbetsprocess vilket jag verkligen uppskattar. De sätter alltid kunden i fokus och rekommenderar enbart åtgärder som de verkligen tror på och skapar värde. Kan varmt rekommendera!”

    Isabella Kron, E-commerce Manager, Bluegaz

Vi hjälper er att skapa tillväxt

Vill ni utveckla er digitala affär, få hjälp med att prioritera rätt och skapa förändring? Kontakta oss!

Vi tar din personliga integritet på stort allvar, läs vår integritetspolicy.