Graph O

Affärsutveckling

Med en data-driven process och ett stort intresse för kundresan använder vi en resultatoriented process med fokus på förändring för att skapa tillväxt.

Kontakta oss

Digital affärsutveckling

Vi hjälper er att hitta metoder och strategier för att långsiktigt skapa värde. Digital affärsutveckling innefattar allt från en plattform, hantering och kommunikation till försäljning och produktutveckling. Vi har många års erfarenhet av att bygga webbsidor och digitala plattformar, men vi är alltid noga med att förklara att det riktiga arbetet börjar efter lanseringen. Ofta fokuserar man alldeless för mycket på produktutvecklingen och för lite på hur produkten ska passa marknaden och vilket värde den ger till kunderna. Vi hjälper er fokusera på rätt saker från början.

Digital affärsutveckling innebär långsiktig lönsamhet

För att skapa tillväxt är det viktigt att definera bra KPIer. Dessa KPIer är sedan grunden till allt arbete vi gör. Oavsett om ert primära mål är att öka försäljningen eller öka lönsamheten hjälper vi er med er digitala närvaro och er digitala strategi för att förbättra era KPIer.

 • Digital strategi

  För att skapa resultat är det viktigt med mätbara mål kopplad till er organisations KPI:er. Tillsammans går vi igenom er affär och sätter upp vilka KPIer som är viktigast för er och hur vi sedan ska arbeta tillsammans för att förbättra dem.

 • Digitalisering

  Det pågår en digital evolution, där sättet vi lever och arbetar är i förändring. Många processer på stora organistioner är fortfarande förlegade och ibland helt analoga. Vi hjälper er att skapa effektiva och moderna processer för er och era kunders behov.

 • Kundresa

  Varje produkt eller tjänst har en unik kundresa. Vi hjälper er att identifiera er kundresa och ta fram en strategi för hur vi kommunicerar med era kunder på rätt sätt vid rätt tillfälle genom deras resa.

 • Tjänstedesign

  Vi hjälper er att förbättra era tjänster. Genom att fokusera på kunden och med en hög förståekse för affären hjälper vi er att ta fram en lösning som skapar ett värde för er och era kunder.

Magnus Jönsson, Affärsutvecklare

Magnus har en lång erfarenhet av utveckling, design, marknadsföring och affärsutveckling. Han hjälper er hitta strategi och plattform för era digitala projekt.

O

Varför välja OAWA som er digitala byrå?

För att skapa resultat i digitala kanaler idag krävs en återkommande process där test och analys är centrala viktiga delar. Bara genom en arbetsprocess där man hela tiden bygger på kunskapen om sin affär och marknad kan man konkurera i det långa loppet, detta hjälper OAWA er med.

Läs mer om oss
O

Sagt om oss

 • “OAWA är en fantastisk partner med sitt otroliga driv och engagemang. Förutom att det är inspirerande att jobba med dem så blir jag alltid imponerad av deras kompetens.”

  Walter Fischer, Gutfeeling Labs

 • “OAWA är prestigelösa, har bred kunskap och en tydlig arbetsprocess vilket jag verkligen uppskattar. De sätter alltid kunden i fokus och rekommenderar enbart åtgärder som de verkligen tror på och skapar värde. Kan varmt rekommendera!”

  Isabella Kron, E-commerce Manager, Bluegaz

Vi hjälper er att skapa tillväxt

Vill ni utveckla er digitala affär, få hjälp med att prioritera rätt och skapa förändring? Kontakta oss!

Vi tar din personliga integritet på stort allvar, läs vår integritetspolicy.