Graph O

E-handel

Med en kraftfull plattform med möjligheter till förändring skapar vi rätt förutsättningar för er e-handel att växa.

Kontakta oss

Skapa rätt förutsättningar för tillväxt

Att prioritera rätt är det viktigaste när man investerar i en ny plattform för sin e-handel. För det är viktigt att komma ihåg att det inte är plattformen som leder till ett bättre resultat, däremot är den avgörande för att skapa bra möjligheter till ett effektivt löpande resultatorienterat arbete som är viktigt för en lyckad e-handel.

Rätt plattform ger möjligheter till tillväxt

Vi jobbar främst med två olika sorters plattformar när det gäller e-handel. Plattformar som bygger på öppen källkod t.ex. WooCommerce och Magento och molnbaserade plattformat som Shopify. WooCommerce och Magento ger oss ett kostnadseffektivt sätt att anpassa kundupplevelsen efter era behov medans Shopify är väldigt kostnadseffektiv om mer generella krav och behov och en kort "time to market" för att t ex testa "product fit" eller "market fit".

Oavsett plattform så hjälper vi er att skapa en e-handel som ger er de rätta förutsättningarna för att växa. Det är först när sidan är klar som det verkliga arbetet med en e-handel börjar. Läs mer om vår tjänst Growth Marketing för att veta hur ni tar er e-handel till nya höjder.

 • Shopify

  Shopify är en molnbaserad plattform som låter er komma snabbt igång och fokusera på det som är viktigast testa er förmåga att hitta en marknad för era produkter och era produkters förmåga att möta behoven på marknaden.

 • WooCommerce

  WooCommerce är ett plugin till det populära CMSet Wordpress. WooCommerce ger er stora möjligheter att komma snabbt ut på marknaden och skapa en e-handel som är lätt att anpssa och förändra vilket är viktiga förutsättningar för att kunna skala snabbt.

 • Magento

  Magento är ett av marknadens kraftfullaste e-handelssystem, byggt för att hantera fler marknader och stora produktkataloger med lätthet. Det kräver en större investering initialt jämfört med WooCommerce men ger er nästan oändliga möjligheter att skala både i vertikalt och internationellt.

Magnus Jönsson, Affärsutvecklare

Magnus har många års erfarenhet av e-handel. Förutom att han varit med och startat och driva e-handelsverksamheter har han jobbat inom flera olika områden som utveckling, design och marknadsföring inom e-handel.

O

Varför välja OAWA som er digitala byrå?

För att skapa resultat i digtala kanaler idag krävs en återkommande process där test och analys är centrala viktiga delar. Bara genom en arbetsprocess där man hela tiden bygger på kunskapen om sin affär och marknad kan man konkurera i det långa loppet, detta hjälper OAWA er med.

Läs mer om oss
O

Sagt om oss

 • “OAWA är en fantastisk partner med sitt otroliga driv och engagemang. Förutom att det är inspirerande att jobba med dem så blir jag alltid imponerad av deras kompetens.”

  Walter Fischer, Gutfeeling Labs

 • “OAWA är prestigelösa, har bred kunskap och en tydlig arbetsprocess vilket jag verkligen uppskattar. De sätter alltid kunden i fokus och rekommenderar enbart åtgärder som de verkligen tror på och skapar värde. Kan varmt rekommendera!”

  Isabella Kron, E-commerce Manager, Bluegaz

Vi hjälper er att skapa tillväxt

Vill ni utveckla er digitala affär, få hjälp med att prioritera rätt och skapa förändring? Kontakta oss!

Vi tar din personliga integritet på stort allvar, läs vår integritetspolicy.